Tillbaka

Visionslunch för företagare med själ och hjärta

VISIONSLUNCH FÖR FÖRETAGARE MED SJÄL OCH HJÄRTA

Varmt välkommen till en timmes föreläsning och workshop kring att följa sin egen röda tråd och göra skillnad som företagare - med fokus på ditt företagande under 2016.

VAD VILL DU SKAPA UNDER 2016?
För dig själv, ditt företag och för människor omkring dig?
Vilken skillnad vill du göra?

Lisa Moraeus coachar företagare som drivs av en passion och som vill bidra till en bättre värld och samtidigt själva leva ett gott liv. Under den här lunchen bjuder hon på insikter, perspektiv och praktiska redskap som gör företagandet lättare, roligare och mer framgångsrikt.

Läs mer om Lisas verksamhet på www.lisamoraeus.se .

FÖR VEM ÄR DETTA?
Att bidra till en bättre värld som företagare kan låta storslaget och kan också vara det, men det kan också handla om att till exempel bidra till människors välbefinnande, skapa bättre relationer eller sprida skönhet, vilket också gör världen till en bättre plats.

Att driva företag kan vara fantastiskt, men också läskigt, förvirrande och frustrerande. Ibland vet du precis vart du är på väg, andra gånger är du kanske vilsen eller tappar modet och undrar vad du egentligen sysslar med.

Under den här timmen får du verktyg för hur du kan hitta och följa sin egen röda tråd, från visionen på lång sikt och genom din planering och det du gör i företaget varje dag. När din vision och din kärna blir tydlig och genomsyrar företagandet kan det börja hända saker på allvar.

För den som vill ta processen vidare efter lunchen finns möjlighet att köpa coaching av Lisa Moraeus. Då får du möjlighet att gå på djupet tillsammans med Lisa i just din vision och ta fram en plan för hur du kan gå vidare.

Under den här lunchföreläsningen kommer att få god hjälp på vägen och verktyg som du också kan använda när du fortsätter jakten på din röda tråd på egen hand.

VARMT VÄLKOMMEN!

Anmälan:
Till SV´s hemsida
eller ring
0476-10959
senast den 15/1 2016