SV Kronobergs årsmöte

Studieförbundet Vuxenskolans årsstämma den 25 mars kl. 18 kommer att hållas som planerat på Handpappersbruket i Lessebo. För dig som vill, finns det möjlighet till guidad visning med start kl. 17.00.

Vill du istället delta digitalt går det bra. Det kommer att innebära att du får en klickbar länk dig tillsänd och via den kan du koppla upp dig på stämman. För att kunna göra detta måste du ha tillgång till en dator, surfplatta eller telefon med internetanslutning.

Med anledning av detta förlänger vi tiden för anmälan så att du kan anmäla din medverkan fram till söndag 22 mars kl. 18:00.

Du som väljer att delta digitalt är välkommen till handpappersbruket när pandemin är över. Då bjuder vi mer än gärna på en guidad visning.

25/3 i Lessebo Handpappersbruk

17.00 - Guidad visning av handpappersbruket
18.00 - Mat
19.00 - Årsmöteshandlingar

Anmäl ombud med namn, organisation och kontaktuppgifter senast 22/3 under anmälningsfliken, eller till växeln 0470-145 00

OBS. Om du har önskemål om specialkost eller är allergisk mot något ber vi er maila detta till kronoberg@sv.se eller fylla i detta i meddelanderutan i anmälningsformuläret. Likaså om du vill delta digitalt.

Stämmohandlingar finns att avhämta på SV Kronobergs kontor i Växjö, Smedjegatan 3 B, eller att ladda ner här nedan.

Är du intresserad av att samåka till din kurs eller aktivitet går det bra att kontakta oss, eller skriva in det som önskemål i meddelandefältet. 
Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet

Här hitta du länk till anmälan samt årsmöteshandlingar att ladda ner.

Verksamhetsberättelse
Årsredovisning
Budget 2020
Dagordning
Verksamhetsplan
Valberedningens förslag
Kallelse till årsstämman utskickad den 17 februari