Ledare bugg och linedance

Är du en pedagogisk talang? Har du dans i blodet och ett leeende på läpparna? Välkommen till oss!

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en fena på bugg eller linedance, eller varför inte båda två. Är du dessutom en glädjespridare som vill dela din entusiasm till härlig musik så vill vi lära känna dig bums!

 

Vilka kurser gäller det?

Studieförbundet Vuxenskolan i Lund har arrangerat danskurser i många år. Våra kurser ges i form av studiecirklar och det är viktigt att deltagarna får vara med och planera upplägget, även om du som cirkelledare är den som styr upp det hela. Vi söker dig som är redo att börja jobba med oss till höstterminen, med start i september 2022.

Cirklarna riktar sig till vuxna och finns på flera nivåer och i flera former. Vi har 12-veckorskurser för nybörjare, intensivkurser på helgen för erfarna och allt däremellan. Vi söker ledare på olika nivåer och du kan vara ledare för en eller flera grupper. Grupperna träffas i vår egen danslokal på Glimmervägen 6, på Gastelyckan i östra Lund.

 

Hur mycket jobbar man?

Du är välkommen som ledare för en eller flera grupper. Vi brukar erbjuda ungefär 6 olika grupper per termin, beroende på efterfrågan.

Studiecirklar kan vara olika långa, men ett av de vanligaste formaten är detta: Gruppen träffas en gång i veckan i 90 minuter under 12 veckor. Vi betalar timlön och vi lägger upp ditt terminsschema tillsammans. Kurserna måste inte gå på samma dag och klockslag varje termin, utan vi planerar tillsammans så att tiden passar både dig och oss.

 

Vilken utbildning behövs?

Vi söker dig som kan bugg och linedance riktigt bra! Hur du lärt dig är mindre viktigt och du behöver inte ha formell danslärarutbildning. När du sedan blir ledare hos oss kommer du att få en pedagogisk grundutbildning. Den omfattar ett par tillfällen på totalt ungefär en halvdag och du får lön för utbildningstiden.

 

Ansökan

Ansökan skickas till Linnéa Kullenberg som ansvarar för vår kurskatalog. Du behöver inte göra en formell ansökan med CV, betyg och referenser. Skicka istället ett mail och berätta vilka danskunskaper du har varför du tror att du skulle passa för uppdraget. Allra viktigast för oss är att du är rätt person och efter att du skickat in din ansökan kommer vi kontakta dig för att gå vidare i processen.

Skicka din ansökan till linnea.kullenberg@sv.se

 

Välkommen till oss!