Distans - Förverkliga din idé

Distans - Förverkliga din idé

Beteendevetenskap

Har du en dröm du skulle vilja förverkliga? Nu får du chansen att både få hjälp att gå från idé till handling och hjälpa andra göra samma sak.

Kursen bygger på en enkel fråga. Det kan låta som att det är för enkelt, men under tio veckor så kommer vi att fråga varandra den frågan. Målet med varje kurstillfälle är att varje deltagare ska ha hjälpt någon annan med någonting, och att du ska ha fått hjälp med någonting. Det kan vara allt ifrån att dra in kunder till ditt nystartade företag till fler veganska recept som bara innehåller avocado och potatis.

Alla träffar sker virtuellt, så oberoende av geografisk hemvist kan du bli bättre på att be om hjälp och hjälpa andra.

LEDARE
Caspian Almerud är student vid Lunds Universitet. Han har en bakgrund inom elevrörelsen på gymnasiet och har sedan studenten jobbat med bland annat Samtalsaktivisterna, Navid Modiri och som projektledare i diverse mindre projekt. Han är en av administratörerna för Facebookgruppen “What do you need help with today buddy?” med över 40000 medlemmar.

VIKTIGT ATT VETA
Du kommer under kursen att behöva ha tillgång till en dator och en skaplig internetuppkoppling. Det är också bra om du har ett par hörlurar och en mikrofon, men det är inget måste.