Övrigt

Det svenska julbordet är en festlig variant av smörgåsbordet. I de flesta hem i Sverige dukas en dignande buffé upp på julafton och om man rätt så äter man det i sju turer. Nuförtiden finns det många genvägar och halvfabrikat som snabbar på framdukningen. På den här kursen lär vi oss hur vi planerar och genomför för att få till ett härligt hemlagat julbord, med smaker som gästerna sent kommer att glömma. Självklart går vi också igenom de sju turerna och äter julbord i ”rätt” ordning.

Lördag 23 november + söndag 24 november kl. 10.00-16.00

Ledare
Patrik Engfors deltog i Sveriges Mästerkock 2019. Patrik jobbar till vardags som prisstrateg, men har sedan barnsben odlat sitt matlagningsintresse och är nu en fullfjädrad glad amatörkock som lyckades charma mästerkocksjuryn med vällagad, traditionell och smakfull mat.

Bra att veta
Maten inhandlas av kursledaren och betalas på plats. Vi äter såklart maten vi lagar, men tag gärna med en matlåda om det skulle bli rester!