Mat & dryck

Vi gör fyllda praliner med några olika julinspirerade fyllningar. Ni får ett 20-tal chokladprodukter och pralinrecept med er hem. Under dagen provar vi också olika chokladsorter, äter chokladfika som ingår i priset och pratar om hållbarhet inom chokladtillverkning.

LEDARE
Ylva Rancken-Lutz är sociolog med många års erfarenhet av att leda kurser i hantverk. Hon har också studerat hantverk och konst i Finland och USA och senast pralintillverkning i Sverige. Matlagning och bakning är något hon gjort på fritiden sen hon var barn och hennes brinnande intresse för choklad har lett henne på en delvis ny bana i livet under det senaste året. Nu jobbar hon som egen företagare med reko-pralintillverkning, undervisning och som konsult i social hållbarhet.

BRA ATT VETA 
Grupp om minst 8 deltagare. Kostnader för råvaror tillkommer. Ta med eget förkläde eller oömma kläder. Ta också med bra inneskor för att vi går och står mycket under dagen.

Obs! Medtag lunch. Uppvärmningsmöjligheter finns. En halvtimmes lunchpaus är inräknad.