Mat & dryck

Lär dig göra råchokladpraliner under en inspirerande dag.

Ylva Rancken-Lutz är sociolog med många års erfarenhet av att leda kurser i hantverk. Hon har också studerat hantverk och konst i Finland och USA. Matlagning och bakning är något hon gjort på fritiden sen hon var barn och hennes brinnande intresse för choklad har lett henne på en delvis ny bana i livet under det senaste året. Nu jobbar hon som egen företagare med reko-pralintillverkning, undervisning och som konsult i social hållbarhet.


BRA ATT VETA
Grupp om minst 8 deltagare.
'
Kostnader för råvaror tillkommer. Ca 60 kr per person. Endast kontanter ej swish.

Ta med eget förkläde eller oömma kläder. Ta också med bra inneskor för att vi går och står mycket under dagen.


Du får pralinrecept med dig hem och 20 råchokladpraliner i en fin ask och vi avslutar dagen med chokladfika som ingår i priset.


Obs! Medtag lunch. Uppvärmningsmöjligheter finns.