Övrigt

My Town är ett nytt kurskoncept inom SV Lundabygden. Distanskurser om olika resmål som leds av svenskar som bor på orten. Detta ger dig en ökad förståelse för resmålet och kan komma bortom turistfällorna direkt. Passa på att få en helt lokal upplevelse på din nästa resa.

BUDAPEST
Budapest, Ungerns livliga huvudstad är en plats för kultursökande, fest folk och fritidsturister i allmänhet. Lyxiga spaanläggningar, ruin pubar, museer, sevärdheter, stora grönområden, mysiga restauranger, nya vänner att träffa och nya platser att upptäcka. Låt resan börja - Budapest kommer inte att lämna dig oberörd.

Jag har ungerskt ursprung och efter studenten åkte jag till Budapest för att lära känna Ungerns kultur och mina rötter. Budapest blev mitt hem då jag blev förälskad i staden och kärleken finns fortfarande kvar. Jag kan stadens alla små underbara hörn och har ett brett nätverk. Jag talar självklart ungerska, svenska och engelska flytande.

Jag har arrangerat skräddarsydda resor till Budapest för både större och mindre grupper. Budapest har varit mitt hemland i 20 år

Jag är duktig på att hitta rätt, vare sig det handlar om familjeresa, konferensresa,semester, kulturresa, weekendresa för alla åldrar. Jag är en kreativ människa och har mycket bra socialkompetens. För mig har det alltid varit den främsta uppgiften att dela kärleken för mitt Budapest samtidigt som jag förverkligar resenärernas förväntningar och önskemål.

Bra att veta
Alla kurser är 6 veckor långa och genomförs på den digitala plattformen Workplace. Kursledaren kommer vara aktiv måndagar 18.00-21.00 för att lägga upp kommande veckans material, ge sina tips och svara på frågor som kommer upp. Du får tillgång till kursplatsen en vecka innan kursstart och fortsätter ha tillgång 6 månader efter kursen är slut för vidare planering och tips tillsammans med andra deltagare.