Övrigt

My Town är ett nytt kurskoncept inom SV Lundabygden. Distanskurser om olika resmål som leds av svenskar som bor på orten. Detta ger dig en ökad förståelse för resmålet och kan komma bortom turistfällorna direkt. Passa på att få en helt lokal upplevelse på din nästa resa.

MALAGA
Hejsan reslystna!

Jag heter Carina och har bott i Spanien sedan 2015. Nu vill jag dela med mig av mina erfarenheter och hjälpa er på traven att vara så förberedda som möjligt när ni besöker denna magnifika stad, vilket kan kännas tryggt för dig.

Jag bor tillsammans med min man i Las Chapas som är en liten urbanisation som ligger mellan Fuengirola och Marbella, vilket är cirka 4,5 mil från Malaga. Vårt stora intresse är att upptäcka nya och spännande platser, vilket vi gjorde redan första sommaren vi bodde här. Då vi bodde i tält på en camping 3 ½ månad innan vi fick tillgång till den lägenhet vi skulle hyra. Självklart har vi fortsatt att upptäcka Spaniens byar, städer och annat spännande som ett främmande land kan erbjuda. Jag arbetar hemifrån. Min dröm är att få resa runt i världen och skriva om vad jag får uppleva.

Det du och övriga kursdeltagare kommer får ta del av:
- Information om Malaga och stadens historia
- Hur det funkar att turista i staden och med omnejd
- Sådant du behöver tänka på när du är turist
- Du kommer få fraser som du kan ha nytta av
- Vilka stadsdelar Malaga har
- Mina bästa tips
- Hur du tar dig runt på bästa sätt

Självklart är kursinnehållet flexibelt och skulle det dyka upp saker under kursens gång går vi närmare in på det. Mitt mål är att du som ressugen person ska få så mycket information som möjligt för att ta dig an Malaga!

Häng med på äventyr!

Carina

Bra att veta
Alla kurser är 6 veckor långa och genomförs på den digitala plattformen Workplace. Kursledaren kommer vara aktiv måndagar 18.00-21.00 för att lägga upp kommande veckans material, ge sina tips och svara på frågor som kommer upp. Du får tillgång till kursplatsen en vecka innan kursstart och fortsätter ha tillgång 6 månader efter kursen är slut för vidare planering och tips tillsammans med andra deltagare.