Hälsa & välbefinnande

Yoga är sanskrit och betyder förening, enhet eller sammansmältning. Det betecknar en förening mellan människans alla delar - harmoni på alla nivåer. Yoga är en tusentals år gammal visdomslära om människan som har kommit till oss via Indien.
Yoga är en disciplin för kroppen och sinnet som ger fysisk och psykisk balans. Syftet med den fysiska yogan är att uppnå välmående och hälsa. Genom att träna Yoga kan du förbättra kroppens funktioner, stärka vitala organ, släppa spänningar och blockeringar i muskler.
Med mjuka kroppsövningar, övningar i avslappning, andning och meditation stärker vi, balanserar och vitaliserar kropp och själ. Uppnå ökad energi och harmoni i din vardag.

LEDARE
Bosse Ståhlberg är yrkes- och studievägledare i botten. Han utbildas kontinuerligt i Yoga av Dr Manjari Munshi i Indien sedan 2002. Bosse har varit kursledare i Yoga i många år och tog certifikat 2007.
Mindfulness upptäckte Bosse 2006 då har utbildades av Ola Schenström. Med stor lust till livet och träning i medveten närvaro har han varit kursledare i olika sammanhang sedan 2002 och anställd på Studieförbundet Vuxenskolan sedan 2007.
Bosse fortbildar sig kontinuerligt via kurser, retreats och resor till Indien.

BRA ATT VETA
Bekväma och mjuka kläder är lämpligt. Medtag yogamatta!