Mat & dryck

Hej alla matlagningsintresserade!

Mitt namn är Linnéa Lindgren och jag tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan tänker dra igång en kurs i det vegetariska tecknet.

Kursen är upplagd på så vis att vi ses fem tillfällen varannan vecka för att laga super god mat och ha trevligt! Jag som ledare handlar alla ingredienser till sammankomsterna och det tillkommer därför en råvarukostnad efter varje tillfälle.

Vi lagar mat tillsammans i små grupper och alla grupper lagar hela menyn, just för att ingen skall missa något moment, sedan dukar vi upp och äter alla tillsammans. Vi lär oss att vi kan komponera olika rätter med färg, textur och smak samt att vi har roligt på vägen!

Önskar du gå denna kurs krävs inga tidigare erfarenheter, men det gör heller inget om du är en fena på vegetariskkost, då kursen är till för att ge oss en inblick i det vegetariska köket samt inspiration till en helhetsmatlagning av vegetarisk kost.

Jag som ledare är bekant med SV och detta fina renoverade kök då jag varit cirkelledare i många år, på heltid! Idag arbetar jag som lärare inom hem och konsumentkunskap samt driver mitt företag Mat med Linnéa som handlar om just matlagning med härliga människor och därför hoppas jag på att just du vill med på detta härliga "tåg"!

Jag välkomnar nya såsom bekanta ansikten till mina kurser och tills dess önskar jag er allt gott!

Datum/tid för matlagningskurser är:
Onsdagar varannan vecka
kl: 18- 21 00

16 september v38
30 september v40
14 oktober v42
Uppehåll v 44 (skolorna har lov)
11 november v46
25 november v48