Musikunderhållning

Anita Ewald

Sjunger och spelar dragspel, gärna med en hatt på huvudet och glimten i ögat. Schalger och visor från förr och nu, anpassat efter publikens önskemål.

Christoffer Escoz - bokningsperiod april till oktober 2020

Christoffer anpassar musiken efter publiken och har en repertoar med över 1000 låtar och ett par roliga imitationer.

Evergreen Lady

Anita Palm samarbetar med rutinerade musiker från Skåne och kan boka som duo eller trio. På repertoaren står välkända visor samt klassiker inom jazz/evergreens.

Sanja Streuli

Hennes repertorar blandar nytt och gammalt, ingen konsert är den andra lik. Jazz, soul, evergreens, visor, blues, pop från 30-talet och fram till dagens datum.

Thomas och Karin Wiehe

Musikens dolda budskap. Lite kåserande och med en eller annan allsång. Glada och pigga sånger varvas med finstämda och lyriska, från jordens alla hörn.

Duo PK

Duon har en bred repertoar av musikstilar, såsom pop, visa, jazz, soul och schlager. Soundet är luftigt och kryddas ofta med stämsång.

Far & Son

Bröderna Far & Son spelar rock, pop och schlagers från 50- och 60-talet. Med hjälp av sånghäften kan publiken sjunga med i flera av låtarna.

Kiki & Paul

Vi kommer till er med levande musik, odödliga evergreens och livsbejakande sväniga jazznummer från 20- och 30-talen.

Linda Lundqvist

Trubadissan Linda Lundqvist bjuder upp till allsång av svängig karaktär, humor blandat med kända schlagers och roliga visor.

Irländsk folkmusik

Jag tolkar traditionella sånger som handlar om hav,båtar och kärlek. En glädjestund tillsammans som innehåller rörelser i form av klapp och stamp.

Krister Wrambjer

Musikunderhållning men svenska låtar, allsång och blandande covers.

Mao och Olle Gosnere Duo

Mao spelar låtar från Sverige och Västafrika på sina hemmabyggda instrument nyckelharpa och kundi. Olle spelar svensk och spansk musik på munspel och gitarr. Tillsammans bjuder de på en svängig och glad musikalisk resa från Skåne till Burkina Faso via Spanien med både kända och mindre kända låtar, psalmer och sånger.