Studiecirklar

Seniorjazz

Vi jobbar med vår kropp utifrån vår egen förmåga på ett roligt och lärorikt sätt! Vi tränar jazzteknik, golvövningar, kombinationer och avslutar med koreografi. Kursen är lättsam och rolig men samtidigt pedagogisk och lärorik.

Alla kan dansa oavsett ålder och tidigare erfarenhet! Tempot anpassas efter dig som deltagare och vi repeterar koreografik ofta.

Yin yoga

Yin yoga är meditiationsyoga där vi fokuserar på bindväven runt muklerna. Det är en väldigt lugn yogaform. Vi gör ett fåtal positioner och håller dessa länge, 3-5 minuter och positionerna är sittande och liggande.

Zumba Gold sittande

Det bästa med Zumba är att det inte finns några rätt eller fel sätt, bara du rör på dig och har kul. Dansrörelserna görs sittande med musik från Latinamerika.

Sittyoga

Yoga betyder förening av kropp, själv och sinne. Syftet är att balsansera energiflöderna i kroppen. Det resulterar i mentalt lugn, vitalitet och inre balans.

Alla kan dansa! Sittande, stående, liggande

Låt musiken väcka din kropp och dina minnen i stora eller små dansrörelser. 

I mötet med musik och rörelse skapar vi tillsammans ett rum av livsglädje och lust.

Musik och rytmik

Camilla Pålsson jobbar med musik, rytm och frågesport med olika teman och svårighetsgrad. Hon erbjuder tre olika cirklar. 

- Musikkryss
Utifrån lämpliga och roliga teman skapar hon sina egna musikkryss. 

- Skivor till Kaffet
Till kaffet så spelas musik med syfte att minnas tillbaka. 

- Sittande dans
Vi arbetar med rytmik och känslan av att dansa trots att man sitter ned.  

Skrivarcirkel

En kurs för alla som vill bli bättre på att skriva. Kursen går igenom gestaltning, val av tempus, dialog, intrig med mera. Deltagarna får en uppgift vid varje tillfälle som diskuteras vid nästkommande träff.