Tillbaka

Matlagningskurser med Linnéa Lindgren

Häng med på våra matlagningskurser med vår egen mästerkock!

Linnéa Lindgren deltog i Sveriges Mästerkock på TV4 förra året. I år har vi utökat kursutbudet med ALLT från Fisk till Julbak.


Matlagning för herrar
Koka, vispa, hacka, grädda, smaka!
Lär dig mer om matlagning och utveckla dina kunskaper i en kurs där det sociala umgänget står i centrum. Vi avslutar varje sammankomst med en gemensam måltid.

Anmäl dig här!


All världens kök
Vi beger oss på en resa jorden runt och tillreder maträtter från olika kontinenter. Vi doppa ner ett finger i grytorna från hela världen och smakar av.

Anmäl dig här!


Fisk & Skaldjur
Frossa i havets mat!
Mat som är både god och nyttig. Stek,kok, fritera, panera och lär dig att välja rätt tillbehör. Variera och experimentera. Du får många goda tips och idéer!

Anmäl dig här!


Gourmet
Detta är kursen för dig som är finsmakare.

Anmäl dig här!


Medelhavsmat
God och nyttig mat med kryddade med färska örter, spiskummin, chili, yoghurt, vitlök m.m. Medelhavsmat är inte bara nyttig utan ger mersmak!

Anmäl dig här!


Mystery Box
Du har väl sett Sveriges Mästerkock eller Masterchef i USA, England eller Australien. I så fall vet du vad Mystery Box innebär, nämligen att komma på och laga en rätt av redan utvalda råvaror som du inte känner till sen tidigare. Häng med på en riktig utmaning i matlagning. Du ska smakportioner till övriga deltagare på kursen och självklart överträffa de övriga.

Anmäl dig här!


Matlagning med såsen i fokus
En matlagningskurs där såsen bestämmer rätten. Vi lär oss olika såsbaser så du kan fortsätta att experimentera hemma. Självklart matchas såsen med en god middag!

Anmäl dig här!


Vegetarisk matlagning
Vi förknippar ofta vegetarisk matlagning med bönor och sallad Men vegetarisk matlagning är ju så mycket mer, och så fantastiskt roligt och kreativt!
Härliga soppor, biffar av olika slag, gratänger, smaskiga tillbehör, pasta så som att göra egen gnocchi, risotto och mycket där till.

Anmäl dig här!


Viltkurs
Variation på viltkött (både malet samt kött i bit) med enkla men festliga tillbehör.

Anmäl dig här!


Baka Bröd
En kurs för dig som vill lära dig att baka riktigt gott bröd, lär dig mer om olika jäsningsprocesser, mjölsorter och kryddning. Vi baka mjukt och hårt, fint och grovt.

Anmäl dig här!


Lägg in sill till jul
Tänka att kunna bjuda på och åta sin egen inlagda sill till jul. Mycket godare och  nyttigare än köpt!

Anmäl dig här!


Missa inte våra matlagningskurser för barn/ungdom!

Läs mer här!