Tillbaka

Studieförbundet Vuxenskolan söker Administratör till ESF-projekt

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa förutsättningar för att personer som står utanför arbetsmarknaden ska få möjlighet och stöd att återgå till arbete eller studier?

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjlighet till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi anser att alla människor har lika värde och rättigheter och vi är en av de mest pådrivande och engagerade lokala krafterna för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle.

Vi söker nu en projektadministratör för projektet Teater över Gränserna. Teater över Gränserna är ett treårigt samverkansprojekt mellan Studieförbundet Vuxenskolan, Lunds Fontänhus och Kreativa Akademin finansierat av Europeiska Socialfonden. Projektägare är Studieförbundet Vuxenskolan Lundabygden. Projektets syfte är att finna nya vägar till arbete och studier, för människor med psykisk ohälsa som befinner sig i ett utanförskap.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör ansvarar du främst för inrapporteringar till Europeiska Socialfonden och hanterar och dokumenterar den redovisning som ESF-rådet kräver. Du kommer att arbeta självständigt och målinriktat med stöd från projektledare samt en projektledningsgrupp. Projektet startas i februari 2019 och avslutas i januari 2021. Tjänsten är en projektanställning på 50% under 3 år, eller under den tid projektet pågår. Tillträde är 1 mars eller enligt överenskommelse, dock allra senast den 1 april 2019.

Kvalifikationer

Du som person är självgående och driven. Eftersom projekt med EU-finansiering ställer stora krav på redovisning behöver du vara mycket strukturerad, ha god planeringsförmåga och framförhållning, samt en förmåga att inte låta någonting ”falla mellan två stolar”. Du kommer att ha kontakt med såväl projektets deltagare som medfinansiärer, därav krävs att du har lätt för att möta nya människor och kan situationsanpassa ditt sätt att kommunicera.

Vi söker dig som

• Har lägst gymnasieexamen eller motsvarande
• Har erfarenhet av att administrera EU-projekt eller motsvarande projekt
• Har mycket god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter
• Kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift
• Är van vid självständigt arbete
• Det är meriterande om du har erfarenhet av målgruppen personer med psykisk ohälsa
• Har kunskap om Europeiska Socialfondens regelverk
• Har kunskap och erfarenheter av den idéburna sektorn

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför arbetsplatsen och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Referenser och löneanspråk lämnas tillsammans med ansökan. Ansöker gör du genom att skicka ett mail med CV och personligt brev till lundabygden@sv.se. Sista ansökningsdag är 31/1 2019.

För frågor om tjänsten, kontakta Avdelningschef Mirjam Wallin, telnr: 046-2117080 mirjam.wallin@sv.se

Facklig representant Pernilla Kjellberg, telnr: 040-100160 pernilla.kjellberg@sv.se