Tillbaka

Studieförbundet Vuxenskolan söker Verksamhetsutvecklare, Lund

Arbetsplatsbeskrivning

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjlighet till kunskap, bildning och samhällsengagemang. SV är mångfaldens studieförbund, som anser att alla människor har lika värde och rättigheter. Vi är en av de mest pådrivande och engagerade lokala krafterna för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle.

Studieförbundet Vuxenskolan Lundabygden söker nu en verksamhetsutvecklare på 80% som vill arbeta utåtriktat och uppsökande med att genomföra och utveckla vår folkbildningsverksamhet, med utgångspunkt från vårt kontor i Lund.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare för den aktuella tjänsten ansvarar du främst för att driva folkbildningsarbete mot bland annat vår integrationsverksamhet och verksamhet för personer med olika funktionsvariationer, men även mot andra målgrupper. Med engagemang och nytänkande i fokus kommer du att arbeta med att utveckla och samordna studiecirklar, kurser och kultur i samverkan med såväl föreningar och organisationer, som kommuner och enskilda personer, eller i projektform.

Arbetet som verksamhetutvecklare är en utåtriktad tjänst, men med tillhörande administrationsarbete, vilket gör att du även behöver vara organiserad och strukturerad. Du kommer att arbeta självständigt och målinriktat men med stöd från medarbetarna i ditt team.

Kvalifikationer

Du som person är självgående och driven. Du har en god planeringsförmåga och framförhållning och kan förhålla dig till givna tidsramar. Du kommer att ha kontakt med såväl cirkelledare och deltagare som föreningsliv och kommunpolitiker, därför krävs att du har lätt för att möta människor och kan situationsanpassa ditt sätt att kommunicera. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att det finns ett engagemang för att utveckla nytänkande verksamhet.

Vi söker dig som

  • Har eftergymnasial utbildning eller motsvarande
  • Har erfarenhet av utvecklingsarbete
  • Är van vid självständigt arbete
  • Har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter
  • Kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

  • Har kunskap om, och erfarenheter av, den idéburna sektorn
  • Har erfarenhet av folkbildningsverksamhet eller studieförbund.

Vi tillämpar 6 månaders inledande provanställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför arbetsplatsen och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Referenser och löneanspråk lämnas tillsammans med ansökan. Ansöker gör du genom att skicka ett mail med CV och personligt brev till lundabygden@sv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdag är den 15 mars.

För frågor om tjänsten, kontakta

Avdelningschef

Mirjam Wallin
046-2117080
mirjam.wallin@sv.se

Facklig representant

Pernilla Kjellberg
040-100160
pernilla.kjellberg@sv.se