Aktuella kurser

Aktuella kurser våren 2020. Vill du boka en kurs, kontakta oss.

Podcastproduktion

Podcast fortsätter utvecklas och bli en allt viktigare del i marknadsföring. Vi erbjuder två kurser anpassade för mindre grupper inom företaget.

Skriva lättläst

Vi erbjuder olika kurser för dig som vill lära dig att skriva lättlästa texter. Kurserna ger dig konkreta verktyg för att nå ut med ditt budskap på ett mer inkluderande sätt.

Arabiska för pedagoger

Kursen är till för dig som vill få elever med arabiska rötter att smälta in lättare i det svenska livet. Kursen kommer att ge läraren möjligheter att öppna dörrar och kommunicera bättre med föräldrar och elever.

Digital video för högstadielärare

Denna heldagskurs passar högstadielärare som vill hänga med i den senaste utvecklingen. På ett mycket enkelt sätt kommer du att lära dig avancerad teknik i hur man skapar video och animationsverk anpassat för skolan.

Filma med mobilen

Mobilen är en kraftfull videokamera som, om den används rätt, är ett enkelt verktyg för att skapa engagerande innehåll till era digitala kanaler. Kursen genomförs under två tillfällen.

Matlagning

Vi har både kök och erfarna ledare i Lund som kan leda er grupp genom olika länders kök som en rolig aktivitet för arbetsplatsen.

Hantverksworkshops

Vi erbjuder workshops i silver- och järnsmide samt keramik som aktivitet för organisationen, att jobba med händerna är ett bra sätt att kicka igång kreativiteten.

Rörliga bilder för högstadielärare

Denna heldagskurs passar högstadielärare som vill hänga med i den senaste utvecklingen. På ett mycket enkelt sätt kommer du att lära dig avancerad teknik i hur man skapar video och animationsverk anpassat för skolan. Fortbildningen förläggs med fördel till en studiedag eller annan dag när lärarna kan förlägga en hel arbetsdag på kursen.

Transit Mode - i globaliseringens tid

Att världen förändras snabbt står klart för alla. Men vad betyder förändringarna och hur kan vi navigera i en allt mer osäker tid. Föreläsningen riktar sig till elever för att ge dem verktyg att förstå samtiden och framtiden