Tillbaka

Möt Catrin Ormestad

- vinnaren av Studieförbundet Vuxenskolans författarpris

Onsdagen 29 mars kl 17.00
Grynbodgatan 20, Malmö, Studieförbundet Vuxenskolan

Catrin Ormestad är frilansjournalist och författare, hon bor sedan tio år i Tel Aviv. För Det nionde brevet, hennes skönlitterära debut, fick hon Studieförbundet Vuxenskolans författarpris 2016. Studieförbundet Vuxenskolans jury skrev bland annat "..... Catrin Ormestad har gjort en stark litterär debut, som får oss att vilja läsa mer".

Vi är väldigt glada över att Catrin Ormestad nu kommer till Malmö för att möta sina skånska läsare. Författarmötet är en del av den första upplagan av Malmö Litteraturfestival som pågår 25-29 mars.

Arrangemanget är ett samarbete med Kulturkollo och en kombinerad bokcirkel runt boken Det nionde brevet, som hålls både i Facebook-gruppen Kulturkollo läser och på detta arrangemang. Gå gärna med i gruppen och läs boken tillsammans med andra.
Livebokcirkeln med Kulturkollo börjar 16.30, författarmötet 17.00.

Om boken: Det nionde brevet är en roman om familjehemligheter och lögner, om valet mellan att stanna eller ge sig av, om fördomar och om kärleken som förlösare eller befriare. Det är också en berättelse om en skärgård i förändring, om gårdar som förvandlas till sommarstugor, hagar och vikar som växer igen, och om gammal kunskap som för alltid går förlorad.

Välkommen! Fri entré!

Fotograf (Copyright): Helén Karlsson