SV Musik

Under uppbyggnad

 

 

Trubadurer (Solo)

   
 Anneli Carjemo - Trubadur & singer/song writer

Annelie sjunger, spelar gitarr, munspel och piano. Hon har en blandat repetoar av visor, pop rock, soul och folkmusik och egna sånger.

  Ella Sandberg - Gitarr

Ella bjuder på en blandad repertoar från 60-talet och framåt, bl.a. Ted Gärdestad, Elvis, Tina Turner, Beatles, Carola och Abba. Allt från fina ballader till mer sväng. 

 Dennis Lindgren - Gitarr och piano

De mest önskade låtarna inom svensk visa, pop och ballader. Sköna melodier från förr och nu som alla känner igen och kan ta sig till.

Linda Lundqvist - Gitarr
Ett underhållande program av mixade svenska allsånger, roliga historier, musikaliska pärlor från förr och mycket glädje. Känd från Allsångståget!

Robert "Robban" Sjöstrand - Keyboard
Önskar ni er en stämningsfull musikalisk stund bestående av allsång, schlager, visor, populärmusik och evergreens? Robban bjuder på en bred repertoar som framförs med stort engagemang.

Mattias Palm - Gitarr
Mattias har specialiserat sig på de fina klassiska svenska visorna, från 1920-60-talen med till exempel Ulla Billqvist och Jules Sylvain.

John Christian Svensson (JC) - Gitarr
JC sjunger visor från hela Sverige men även operettmelodier kan också utlovas. För dig som vill höra religiösa sånger så finns chansen till det också!

Kjell Björk – Gitarr
Kjells repetoar sträcker sig från Evert Taube och Joe Hill, Michael Wiehe till Bob Dylan. Han sjunger och berättar om känt och okänt, från allvar till skämt som leder till både eftertanke och skratt.

 

Victor Salazar – gitarr/panflöjt
Medryckande sydamerikansk musik varvas med våra svenska visor. Allt från vår egen Evert Taube till sydländska rytmer!

 

Stefan Viklund – gitarr
Med bred repertoar underhåller Stefan med kända visor samt äldre och nya schlagers ur den svenska visskatten. Han håller även i publik-deltagande musikfrågesport och hans ”enmansorkester” spelar också upp till dans om så önskas.

 

Fredrik Savbrant – olika instrument
Fredrik är en glad smålänning som trakterar många instrument, ukulele, mandolin och gitarr är det som ligger närmast till hands när han kommer till er. När
Fredrik sjunger är det sångglädjen som ska vara i centrum, att sjunga ska kännas bra och beröra både kropp, själ och intellekt. Som musikant har Fredrik spelat med många olika artister som t ex Dan Hylander, Ulf ”Masken” Andersson och Hasse ”Kvinnaböske” Andersson.

 

Bo-Anders Dahlskog – Gitarr
Har arbetat professionellt med musik i snart fyrtio år. Som trubadur har han en bred repertoar som sträcker sig från våra äldsta visor till jazz, pop och rock. Bo-Anders har en förkärlek till den lite äldre musiken, och särskilt de gamla skånska visorna. Spelar det mesta och skräddarsyr gärna ett program.

 

Jonas Wernefort – Gitarr
Välj mellan
a) Vi trivs på skånska
En härligt stor liten akustisk konsert med musikaliska svenska sångpärlor från Skåne & hela Sverige - På skånska såklart! Mycket uppskattat & trevligt som ofta leder till att vi alla sjunger tillsammans.
b) Julen som hemmavid
Stämningsfullt julmys med härliga julsånger vi känner igen & minns.

 

Bertil Sjöbäck – Gitarr
Med en bred repertoar, som har byggts upp under mer än en tjugo år lång trubadurkarriär, bjuder Bertil på kända visor, goa dansbandslåtar och allsång. Han anpassar sin repertoar efter publikens önskemål.