Kursen är för dig som saknar självförtroende inom konst, samt vill anpassa grunden för att vara mer modig. Vi behöver inte vara konstnärer för att måla. Utan vi kan måla för att ha det som vår fritidsaktivitet. Den här kursen ger dig både mental avslappning och målningstekniker.
Kursen är både för nybörjare och för er som har målat tidigare.

KURSINNEHÅLL
Du lär dig hur man bygger upp ett porträtt från grunden, målningstekniker, hitta eget uttryck, färgblandning, etc. Övningarna är utformade för att deltagarna ska kunna använda kroppens speciella egenskaper (ögon och händer) för att se det från perspektiv som är nödvändiga för att skissa, måla, förstå dimensioner och lärande tekniker för akryl. Du väljer en bild du vill måla av. Du väljer vilken typ av målning du vill lära dig svart/vit eller färg.

FÖRKUNSKAPER
Kursen är både för nybörjare och för er som har målat tidigare.

KURSLEDARE
Kanlaya Yenwattana är född och uppvuxen i Thailand. Där avslutade hon sina gymnasiestudier med konst, som huvudinriktning och sin högskoleutbildning som byggnadstekniker år 1999. Kanlaya började sedan 2017 att ställa ut sin konst runt om i Skåne.

VIKTIG INFORMATION
Till kursen behöver du en bild utskriven på ett A4 papper, en duk på 50x70 eller 60x80cm, akrylfärg, penslar, penna, suddgummi, linje, palett, målarkniv och oömma kläder.