Språk

Detta är ingen traditionell språkkurs utan här lägger vi fokus på att tala språket, inte på grammatiken. Du får lära dig fraser för vanliga samtalssituationer som du som resenär möter och öva dialoger, som vi repeterar under hela kursens gång. Varje lektion har ett eller flera teman, t ex resa och bo, äta ute på restauranger och barer. Dialogerna skall vara så verklighetstrogna som möjligt. Kursledaren spelar olika roller som t ex kypare, expedit, biljettförsäljare med mera.

FÖRKUNSKAP
På denna kurs behöver du ha ett så stort ordförråd i engelska. Du ska kunna kan tala och tänka nästan obehindrat på engelska.

KURSLEDARE
Margareta är lärare i engelska och har studerat det engelska språket och litteratur vid Lunds Universitet. Har under många år bott utlandet. När Margareta bodde i Aten drev hon sitt eget språkinstitut där man undervisade i engelska på alla nivåer - Cambridge Proficiency och svenska språket. I London arbetade Margareta som guide och hon älskar denna stad som hela tiden förnyar sig och här finns verkligen allt för alla smaker.

KURSMATERIAL
Kursledarens eget material

VIKTIG INFORMATION
Kurstillfällena är på följande dagar, 6/5, 8/5, 10/5, 13/5, 15/5, 17/5
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. Läs mer om vår startgaranti under rubriken "Populära ämnen" på vår hemsida