Engelska B1 - Let´s speak English, 55+

Engelska B1 - Let´s speak English, 55+

Språk

Här vänder vi oss till dig som vill fräscha upp din vardags engelska med moment, som lättare konversation kring vardagliga situationer.

INNEHÅLL OCH MÅL
Vi får lära oss om engelsk geografi, historia, engelska vanor och om skolsystem. Vi gör även stopp i Amerika och Nya Zeeland. Vi jobbar med grammatik om det så önskas och fraser i olika situationer.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs passar för dig som har läst engelska en gång i tiden och har goda kunskaper , men känner att du inte kan uttrycka dig på ett bra sätt.

LEDARE
Margareta är lärare i engelska och har studerat det engelska språket och litteratur vid Lunds Universitet. Har under många år bott utlandet I Aten drev hon sitt eget språkinstitut där man undervisade i engelska på alla nivåer - Cambridge Proficiency och svenska språket. I London arbetade Margareta som guide och hon älskar denna stad som hela tiden förnyar sig och här finns verkligen allt för alla smaker.

KURSLITTERATUR
Ledarens eget material

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För mer information om vår startgaranti läs under rubriken "Viktigt att veta".