Engelska B2/C1 - Focus on writers, vocabulary and conversation

Engelska B2/C1 - Focus on writers, vocabulary and conversation

Språk

Denna kurs är för dig som lätt behärskar det engelska språket i vardagliga situationer, i jobb och på resor. Du kan ta del i diskussioner inom många ämnesområden och framför dina åsikter. Vi utökar ständigt ordförrådet, grammatiken tas upp när det behövs. Focus är lagt på författare från hela världen, olika genrer, skönlitteratur och globala frågor.

INNEHÅLL OCH MÅL
Du kommer att efter kursen slut kunna lätt och ledigt ta dig fram överallt i världen och känna dig bekväm och säker med din engelska. På denna kurs talar vi engelska, när vi pratar grammatik kommer den att förklaras på svenska om det behövs.

FÖRKUNSKAP
Du kan läsa krävande texter. Du kan uttrycka dig nästan helt spontant och obehindrat utan att behöva leta efter ord. Du kan utan problem förstå så gott som allt som du hör eller läser och uttrycka dig spontant och flytande i nästan alla situationer. Ditt språk är korrekt och varierat och du har utvecklat en personlig stil.

LEDARE
Margareta är lärare i engelska och har studerat det engelska språket och litteratur vid Lunds Universitet. Har under många år bott utlandet. När Margareta bodde i Aten drev hon sitt eget språkinstitut där man undervisade i engelska på alla nivåer - Cambridge Proficiency och svenska språket. I London arbetade Margareta som guide och hon älskar denna stad som hela tiden förnyar sig och här finns verkligen allt för alla smaker.

KURSLITTERATUR
Echo short stories 6

VIKTIG INFORMATION
Startgaranti: Kursen startar när minst 5 deltagare är anmälda.
Vid 5 deltagare blir det 10 kurstillfälle och 20 studietimmar.
Vid 7 deltagare blir det 11 kurstillfälle och 22 studietimmar.
Vid 8 eller fler deltagare blir det 12 kurstillfälle och 24 studietimmar.
Antalet kurstillfällen och timmar kan komma att justeras efter startad kurs.