Språk

Här vänder vi oss till er som vill fräscha upp sin vardags engelska med moment, med konversationer kring vårt utvalda material.

INNEHÅLL OCH MÅL
I "Good night stories" får varje deltagare väljen en "girl" och göra ett anförande, därefter för vi en diskussion i gruppen. I den litterära boken " The Citadel" avverkar vi 5 sidor/gång och talar tillsammans om innehållet som vi läst. Målet är att vi ska diskutera så mycket som möjligt när vi träffas.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs passar er som har läst engelska en gång i tiden och har goda kunskaper och ett relativt stort ordförråd, men känner att man inte kan uttrycka sig på ett bra sätt.

KURSLEDARE
Margareta är lärare i engelska och har studerat det engelska språket och litteratur vid Lunds Universitet. Har under många år bott utlandet I Aten drev hon sitt eget språkinstitut där man undervisade i engelska på alla nivåer - Cambridge Proficiency och svenska språket. I London arbetade Margareta som guide och hon älskar denna stad som hela tiden förnyar sig och här finns verkligen allt för alla smaker.

KURSLITTERATUR
The Citadel av A.J Cronin och kursledarens egna material.

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För att läsa om vår startgaranti, tryck på fliken Meny och sedan rubriken "Populära ämnen".