Hälsa & välbefinnande

I samarbete med In the Pink arrangerar Studieförbundet Vuxenskolan föreläsningen Kraften i maten med Anna Ottosson, grundaren av FoodPower.

Anna pratar om hur vi kan bli friskare, hälsosammare och stå i vår fulla kraft genom den mat vi äter och njuter av. Livet och hälsosam mat handlar om möjligheter, njutning och gå dit energin och glädjen finns.

Anna guidar på ett lustfyllt sätt om den absolut senaste nutritionsforskningen, om hur vi kan stärka upp vårt immunförsvar och stå i vår fulla kraft genom maten. Hon kommer också dela med sig av tips och råd från hennes succébok Hälsodrycker om hur du maximalt kan påverka din hälsa.

Annas succébok Hälsodrycker har legat överst på topplistorna och getts ut i USA, Australien, Nya Zeeland och Storbritannien. Hon har arbetat med mat- och hälsofrågor i över tjugo år, både internationellt och i Sverige och är en välkänd kostexpert i TV, radio och tidningar. Hon har också startat ett hjärteprojekt - Foodpower cancer rehab - där hon hjälper människor som drabbats av cancer tillbaka till livet tillsammans med bland annat Cancerrehabfonden och Barncancerfonden.

Nu får ni möjlighet att testa några av Annas juicer – förbeställ Girlpower med rödkål, äpplen, citroner och ingefära (60 SEK) eller en Run Forrest Run med babyspenat, avokado, lime, ingefära, banan, mango och apelsin (85 SEK). En härlig sallad till det? Förbeställ In the Pinks Poké Bowl Ocean med vildfångad stillhavs lax (135 SEK) eller Poké Bowl Garden med marinerad lupin tempeh (125 SEK). Beställningar tas emot på tel: 040-6080870.

Mat och dryck serveras fram till kl 17.45.

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.

Välkommen!


OBS: Denna kombinerade föreläsning och chokladprovning sker i In the Pinks lokaler på Glasvasen, Rälsplatsen 3 i Malmö.