Franska A1 - Nouveau Départ avec la répétition

Franska A1 - Nouveau Départ avec la répétition

Språk

Här vänder vi oss till dig som vill fräscha upp din vardags franska med moment, som lättare konversation kring vardagliga situationer.

INNEHÅLL OCH MÅL
Vi gör rollspel och tränar på olika situationer som kan uppstå i vår vardag. Vi fokuserar mycket på det lustfyllda i lärandet. I slutet av kursen kommer du att ha utvidgat ditt ordförråd för att kunna skriva och prata om olika situationer i vardagslivet. Genom läsning få du en bättre förståelse av textinnehållet, känner dig bättre när det förekommer språkliga situationer med personer som har franska som sitt modersmål.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs passa dig som har läst franska i minst en terminer eller har motsvarande kunskaper i det franska språket.

LEDARE
Anne kommer från Frankrike. Ett land som har ett rikt kulturutbud, en fantastiks historia. Inte att förglömma mat, konst, musik och litteratur. Hos oss håller Anne i allt från nybörjarkurser till konversationskurser. Som ledare och tolk har hon många års erfarenhet att arbeta med människor. I hennes utbildning ingår tre års ämnesmetodiska och pedagogiska studier på Universitetet Sorbonne i Paris.

KURSLITTERATUR
Franska 1 av Gunilla Ericsson och Agnet Rehder.

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För mer information om vår startgaranti läs under rubriken "Viktig viktigt att veta".