Språk

Här vänder vi oss till dig som vill fräscha upp din vardags franska med moment, som lättare konversation kring vardagliga situationer.

INNEHÅLL OCH MÅL
Vi gör rollspel och tränar på olika situationer som kan uppstå i vår vardag. Vi fokuserar mycket på det lustfyllda i lärandet. I slutet av kursen kommer du att ha utvidgat ditt ordförråd för att kunna skriva och prata om olika situationer i vardagslivet. Genom läsning få du en bättre förståelse av textinnehållet, känner dig bättre när det förekommer språkliga situationer med personer som har franska som sitt modersmål.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till dig som har läst franska i en termin eller som redan har motsvarande kunskaper i franska.. På denna kurs håller vi ett lugnare tempo.

KURSLEDARE
Hélène kommer från Boulogne Billancourt, sydväst om Paris och kom till Sverige år 1992 med sin man och sina två barn. Är utåtriktad och mycket intresserad av möten med andra människor, och är helt övertygad om att delaktighet och nyfikenhet är de bästa ingredienserna för att förbättra sin kunskap!

KURSLITTERATUR
Franska 1 av Gunilla Ericsson och Agnet Rehder.

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. Läs mer om vår startgaranti under rubriken "Populära ämnen" på vår hemsida.