Språk

På denna franska kurs vänder vi oss till deltagare som vill fräscha upp sin vardags franska med olika moment, som lättare konversationer kring vardagliga situationer.

INNEHÅLL OCH MÅL
Vi kommer bland annat att göra rollspel och tränar på olika situationer som kan uppstå i vår vardag. Vi fokuserar mycket på det lustfyllda i lärandet. Genom läsning få man bättre förståelse av textinnehållet, känner sig tryggare när det förekommer språkliga situationer med personer som har franska som sitt modersmål. Under kursen kommer vi också att ta tillfället i akt att få veta mer om Frankrike och det fantastiska kulturarvet. Målet med kursen är att man har utvidgat sitt ordförråd för att bland annat kunna skriva och prata om olika situationer i vardagslivet

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till er som har läst franska i en termin eller har motsvarande kunskaper i det franska språket. På denna kurs håller vi ett lugnare tempo.

KURSLEDARE
Leena har bott i Paris, där hon levde med sin franska familj i 14 år. Hon kom tillbaka till Sverige 2007, då hade hon i princip förvandlats till fransyska. Leena är en operaälskande livsnjutare som lever med mottot att livet är för kort för att inte uppfylla sina drömmar. Frankrike har alltid inspirerat henne med sin kultur, mat och även dess språk. Det blir en rolig resa tillsammans!

KURSLITTERATUR
Franska 1 av Gunilla Ericsson och Agnet Rehder.

ONLINE>/b>
* Detta är en distanskurs som hålls online.
* För att genomföra kursen behöver man tillgång till dator, headset och internetuppkoppling.
* Länken till kursen skickas till dig dagen innan kursen startar.
* Vi skickar kallelse/faktura via e-post inför kursstarten.