Språk

Detta är en nybörjarkurs i franska. Kursen vänder sig till er som aldrig tidigare har läst franska eller har man tidigare läst det på en grundläggande nivå, och vill nu börja om från början igen?

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Under kursen kommer vi att öva på uttal, hörförståelse, läsförståelse och grundläggande grammatik. Deltagarna kommer också kunna bygga enkla meningar, förstå den grundläggande grammatiken och därmed skriva korta, enkla texter. Efter genomförd kurs kommer man att kunna använda enkla fraser för att presentera sig själva, ställa och besvara enkla frågor och att förstå enkel information

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till er som har läst franska i en termin eller har motsvarande kunskaper i franska. Vi håller ett lugnt tempo på kursen.

KURSLEDARE
Hélène kommer från Boulogne Billancourt, sydväst om Paris och kom till Sverige år 1992 med sin man och sina två barn. Är utåtriktad och mycket intresserad av möten med andra människor, och är helt övertygad om att delaktighet och nyfikenhet är de bästa ingredienserna för att förbättra sin kunskap!

KURSLITTERATUR
Franska 1 av Gunilla Ericsson och Agnet Rehder.

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. Läs mer om vår startgaranti under rubriken "Populära ämnen" på vår hemsida.