Språk

Detta är en nybörjarkurs i franska för dig som vill lära dig språket från början. Du har aldrig tidigare studerat franska eller har du kanske tidigare studerat på en grundläggande nivå men vill repetera från grunden igen.

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Under kursen kommer vi att öva på uttal, hörförståelse, läsförståelse och grundläggande grammatik. Efter genomförd kurs kommer du att kunna använda enkla fraser för att presentera dig själva, ställa och besvara enkla frågor och att förstå enkel information. Du kommer också kunna bygga enkla meningar, förstå den grundläggande grammatiken och därmed skriva korta, enkla texter.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till dig som har läst franska i en termin eller som redan har motsvarande kunskaper i franska. Vi håller ett lugnt tempo på kursen.

KURSLEDARE
Hélène kommer från Boulogne Billancourt, sydväst om Paris och kom till Sverige år 1992 med sin man och sina två barn. Är utåtriktad och mycket intresserad av möten med andra människor, och är helt övertygad om att delaktighet och nyfikenhet är de bästa ingredienserna för att förbättra sin kunskap!

KURSLITTERATUR
Franska 1 av Gunilla Ericsson och Agnet Rehder.

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. Läs mer om vår startgaranti under rubriken "Populära ämnen" på vår hemsida.