Italienska B1 - inför resan

Italienska B1 - inför resan

Språk

Detta är ingen traditionell språkkurs utan här lägger vi fokus på att tala språket, inte på grammatiken. Du får lära dig fraser för vanliga samtalssituationer som du som resenär möter och öva dialoger, som vi repeterar under hela kursens gång. Varje lektion har ett eller flera teman, t ex resa och bo, äta ute på restauranger och barer. Dialogerna skall vara så verklighetstrogna som möjligt. Kursledaren spelar olika roller som t ex kypare, expedit, biljettförsäljare med mera.

FÖRKUNSKAP
På denna kurs behöver du ha ett så stort ordförråd i italienska. Du ska kunna kan tala och tänka nästan obehindrat på italienska.

LEDARE
Irene kommer från Toscana och kom till Sverige i 2014. Hon studerade litteratur och kommunikation i Italien, och specialiserade sig på italienska lingvistik vid Lunds universitet. Hon tror att det viktigaste för inlärning är att ha det roligt på lektionen och tycker om att lyssna på önskemål av sina elever och förbereda lektionerna i enlighet därmed. Hon är mer än glad att svara på alla frågor om italiensk kultur som sina elever kommer att vilja fråga.

KURSMATERIAL
Kursledarens eget material

VIKTIG INFORMATION
Kurstillfällena är på följande dagar, 21/5, 23/5, 25/5, 28/5, 30/5 och den 1/6
Startgarantin gäller inte denna kurs. Läs mer om vår startgaranti under rubriken "Viktigt att veta" på hemsidan