Språk

Detta är en nybörjarkurs i italienska. Kursen vänder sig till er som aldrig tidigare har läst italienska eller har man tidigare läst det på en grundläggande nivå, och vill nu börja om från början igen?

INNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituation som kan ske i olika sammanhang i syfte att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata. Vi kommer även att utreda en framträdande del i grammatik och uttal, vilka är nödvändiga för förståelsen av de grundläggande begreppen. Under kursen tar vi också tillfället i akt att få veta mer om Italien och dess kultur. Efter kursen kommer deltagarna att kunna använda ett antal fraser för att på ett enkelt sätt beskriva sin familj och andra människor, hur de lever och bor.

FÖRKUNSKAP
Inga tidigare kunskaper i italienska behövs

KURSLEDARE
Språk och lingvistik är inte bara mitt jobb utan också min hobby. Jag har arbetat som kursledare i nästan 10 år. Att förmedla en kultur genom språkundervisning är en ära och en passion. Jag kommer ursprungligen från Florens och har studerat “lingvistik/italiensk kultur och språk” på Universitetet i Siena. Jag har en stor anknytning till min stad och till Toscana. Utöver undervisning i italienska är jag också diplomerad florist. Jag tycker om att spendera min fritid med växter och med att lära mig japanska.

KURSLITTERATUR
Nuovo Espresso, Libro Studente 1

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. Läs mer om vår startgaranti under rubriken "Viktigt att veta".