Språk

På denna kurs kommer vi att utgå från relevant kunskap som kan behövas för att använda enkla ord och fraser som rör konkreta vardagssituationer. Deltagarnas lärande kommer vara centralt och olika former av inlärningsmetoder kommer att provas på i grupp och/eller enskilt. Kursdeltagarna ska vara beredda på aktiva och lärorika lektioner!

INNEHÅLL OCH MÅL
Med en grundläggande förståelse för den italiensk grammatiken och ett utökat ordförråd kommer man att kunna ställa enkla frågor och förstå enkla svar samt tala och skriva på spanska om enkla ämnen. Målet är att man ska utvidga sina kunskaper angående kultur och om samhället där det italienska språket talas. Efter kursen kommer man att kunna kommunicera i enkla sammanhang som kräver ett enkelt och direkt utbyte av information om vardagliga ämnen och aktiviteter.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till er som har läst italienska i minst en termin eller som redan har motsvarande kunskaper i italienska. På denna kurs, håller vi ett lugnt tempo.

KURSLEDARE

KURSLEDARE
Språk och lingvistik är inte bara Valerias jobb utan också hennes hobby. Hon har arbetat som kursledare i nästan 10 år. Att förmedla en kultur genom språkundervisning är en ära och en passion. Valeria kommer ursprungligen från Florens och har studerat “lingvistik/italiensk kultur och språk” på Universitetet i Siena. Hon har en stor anknytning till sin stad och till Toscana. Utöver undervisning i italienska är hon också diplomerad florist. Valeria tycker om att spendera sin fritid med växter och med att lära sig japanska.

KURSLITTERATUR
Buon Viaggio! 1 av Paola Eklund Braconi och Manuela Ruppel Olsson

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För att läsa om vår startgaranti, tryck på fliken Meny och sedan rubriken "Populära ämnen".