Språk

Detta är en nybörjarkurs i italienska där man får lära sig det italienska språket ifrån början. Kursen vänder sig till er som inte tidigare har studerat italienska. Eller så har man kanske gjort det tidigare på en grundläggande nivå men vill nu börja om från början igen.

INNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata. Vi kommer även att titta på grammatiken, uttal och vad som är nödvändiga för att få en förståelse av de grundläggande begreppen. Under kursen kommer vi också att ta tillfället i akt att få veta mer om Italien och deras kultur. Efter kursen kommer deltagarna att kunna använda ett antal olika fraser för att på ett enkelt sätt kunna beskriva olika situationer som man kan hamnar i.

FÖRKUNSKAP
Inga tidigare kunskaper i italienska behövs

KURSLEDARE
Språk och lingvistik är inte bara Valerias jobb utan också hennes hobby. Hon har arbetat som kursledare i nästan 10 år. Att förmedla en kultur genom språkundervisning är en ära och en passion. Valeria kommer ursprungligen från Florens och har studerat “lingvistik/italiensk kultur och språk” på Universitetet i Siena. Hon har en stor anknytning till sin stad och till Toscana. Utöver undervisning i italienska är hon också diplomerad florist. Valeria tycker om att spendera sin fritid med växter och med att lära sig japanska.

KURSLITTERATUR
Nuovo Espresso, Libro Studente 1

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För att läsa om vår startgaranti, tryck på fliken Meny och sedan rubriken "Populära ämnen".