Mat & dryck

Lär dig att göra sushi med både traditionella och moderna metoder och ingredienser. Du kommer även att få lära dig andra japanska maträtter som till exempel: tempura, dumplings, nudelrätter och soppor. Vi fördjupar oss i den japanska gastronomin med extra fokus på sushi. Vi lär oss dessutom om de internationella influenser som idag påverkar den japanska mat som serveras i Sverige.

KURSINNEHÅLL
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Kvällen avslutas med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av.

KURSLEDARE
Tommy Ström, sushikock

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare.

BRA ATT VETA
Vi har flera olika matlagningskurser att välja bland hos oss på SV Malmö. Se vårt inspirationsprogram på webben och hitta det som passar dig.