Mat & dryck
Här får deltagarna lära sig att göra sushi med både traditionella och moderna metoder och ingredienser. Vi lär oss dessutom om de internationella influenser som idag påverkar den japanska mat som serveras i Sverige.
KURSINNEHÅLL
Vi kommer även att få lära oss andra japanska maträtter som till exempel: tempura, dumplings, nudelrätter och soppor. Vi fördjupar oss i den japanska gastronomin med extra fokus på sushi. Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Kvällen avslutas med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av.
KURSLEDARE
Tommy Ström, sushikock
VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare.
Ort | Malmö |
Pris | 895 Kr |
Start | 2021-04-24 |
Ort | Malmö |
Pris | 895 Kr |
Start | 2021-03-28 |
Ort | Malmö |
Pris | 695 Kr |
Start | 2021-04-28 |
Ort | Malmö |
Pris | 895 Kr |
Start | 2021-03-06 |
Ort | Malmö |
Pris | 695 Kr |
Start | 2021-03-31 |
Ort | Malmö |
Pris | 695 Kr |
Start | 2021-05-26 |
Ort | Malmö |
Pris | 1545 Kr |
Start | 2021-04-15 |
Ort | Malmö |
Pris | 1545 Kr |
Start | 2021-04-15 |
Ort | Malmö |
Pris | 895 Kr |
Start | 2021-05-29 |