Dans

Jazzen fokuserar på en klassisk uppvärmning och teknikträning. Koreografierna är oftast lättsamma och stor fokus ligger på att underhålla publiken!

INNEHÅLL
På Felicias klasser kommer man att fokusera på show och feminina rörelser. Ni kommer lära er kontrollera er kropp och känna musiken och dansglädjen.

FÖRKUNSKAP
Inga förkunskaper krävs

KURSLEDARE
Felicia har dansat så länge hon kan minnas. Rörelse, rytmik och dans har alltid fallit naturligt för henne och varit hennes stora passion så länge hon kan minnas. Hon har en bred grund från såväl Malmöflickorna, till gymnastik som sedan övergått till att satsa helhjärtat på dansen. Hon har testat på allt från balett, hiphop, dancehall, jazz, modernt och house. Felicia är en aktiv dansare med flera års erfarenhet av tävlingsdans och uppträdande, vilket har resulterat i deltagande som Streetstar, UDO, Danskarusellen, med mera. Felicia lever för dansen och missar aldrig ett tillfälle att dansa eller få ny inspiration eller kunskap, ”det bästa med just dansen är att man aldrig är färdiglärd”. Det mottot får Felicia att ständigt åka ut på workshops och dansklasser, såväl nationellt som internationellt

VIKTIG INFORMATION
Ha gärna en jazzsko eller strumpor på klassen.