Hantverk & konst

Kursupplägget är helt individuellt beroende på deltagarens tidigare erfarenhet och önskemål. Vi bygger, kavlar och skulptera i lera men vi arbetar även i material som gips nät och papper.
Ibland finns behov av andra material och då löser vi det tillsammans. Möjligheterna är många och idéer flödar när vi inspirerar varandra och delar erfarenheter tillsammans.

INNEHÅLL OCH MÅL
Vid kursstart kartlägger varje kursdeltagare tillsammans med mig sin önskan och vision kring kursen. Målsättning är att varje deltagare blir sedd och får feedback för sin skapande utveckling samtidigt som det är avslappnat och god stämning i gruppen.

KURSLEDARE
Christel Khan är yrkesverksam konstnär, skulptör och konsthantverkare i egen ateljé sedan 1993. Utbildad på Munka Ljungby folkhögskola, HDK i Göteborg samt Konstakademiets designskole linjen for keramik och glas. Christel arbetar med keramisk skulptur, bronsskulptur samt oljemåleri. Är medlem i KRO, konsthantverkcentrum samt NVSK tidigare ÖSKG. Har ateljé, butik och bostad i Villa Sol, Förslöv på Bjärehalvön. Titta gärna in på Christels hemsida www.khan.se, Instagram VillaSolart eller på Facebook.

KURSMATERIAL
Materialkostnaden tillkommer och debiteras efter kursens slut.

VIKTIG INFORMATION
Kom gärna i oömma kläder och ta med dig ett förkläde till kursen.