Hantverk & konst

Kom och koppla av från vardagen tillsammans med oss i vår välutrustad keramikverkstad! Vi erbjuder drejskivor, anpassade redskap, verktyg och ugnar.

INNEHÅLL OCH MÅL
Kursupplägget är helt individuellt beroende på deltagarens tidigare erfarenhet och önskemål. Vid kursstart kartlägger varje kursdeltagare tillsammans med Christel sin önskan och vision kring kursen. Vi bygger, kavlar och skulptera i lera men vi arbetar även i material som gips nät och papper. Ibland finns behov av andra material och då löser vi det tillsammans. Möjligheterna är många och idéer flödar när vi inspirerar varandra och delar erfarenheter tillsammans.. Målsättning är att varje deltagare blir sedd och får feedback för sin skapande utveckling samtidigt som det är avslappnat och god stämning i gruppen.

KURSLEDARE
Christel Khan är yrkesverksam konstnär, skulptör och konsthantverkare i egen ateljé sedan 1993. Utbildad på Munka Ljungby folkhögskola, HDK i Göteborg samt Kunstakademiets Designskole linjen for keramik och glas. Christel arbetar med keramisk skulptur, bronsskulptur samt oljemåleri. Är medlem i KRO, konsthantverkcentrum samt NVSK tidigare ÖSKG. Christel har ateljé, butik och bostad i Villa Sol, Förslöv på Bjärehalvön. Titta gärna in på hennes hemsida www.khan.se, eller på Instagram VillaSolart eller på Facebook.

KURSMATERIAL
Leran tillkommer, i lerpriset ingår glasyr och bränning. Lerkostnaden faktureras efter avslutad kurs.

VIKTIG INFORMATION
Kom i oömma kläder och ta gärna med dig ett förkläde till kursen.