Mat & dryck

Här lär vi oss konsten att laga riktigt bra och smakrik mat utan klimtångesten som flåsar oss i nacken. Att skippa kött och fågel kan för många vara svårt men denna matlagningskurs är till för er som vill hitta lust och njutning i att laga mat utan kött och fågel. De animaliska proteinerna tar mindre plats i köken och flexitariankosten är det nya svarta.

KURSINNEHÅLL
Vi kommer att laga kravlös vardagsmat mer lite extra fokus på detaljer, små saker som förfinar och lyxar till vilken (lakto-ovo veg)middag i veckan som helst.
Kvällen avslutas med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av och städa undan.

KURSLEDARE
Emma Ekbladh som med egenskapade recept och utvecklade smaklökar tar enkel matlagning till en vardagslyxig nivå. Driver avsmakningprojekt på Instagram och Facebook via @restaurangupplevelserimalmo där hon samla erfarenheter och inspiration till sitt eget skapande.

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer, meddela era allergier vid anmälan!
*I denna kurs används det ägg och mejeriprodukter i matlagningen så således är det en lacto/ouvo vegetarisk kurs.