Mat & dryck

Här får du lära dig dom grundläggande kunskaper i matlagning och vill utöka sina kulinariska färdigheter. Svensk husmanskost är klassiker vi aldrig tröttnar på. God och mättande och anpassad efter våra råvaror. Upptäck det underbara och goda i vårt svenska kök!

KURSINNEHÅLL
Här lagar man god och svensk husmanskost när den är som bäst. Vi arbetar med råvaror efter säsong och närproducerade i mån av tillgång. Vi börjar med en god och mättande soppa och ett nybakat bröd och någon dessert. Därefter sätter Irene och deltagarna tillsammans ihop recept till resterande gånger. Ni jobbar i mindre grupper där ni får olika uppgifter enligt recept. Sedan avsluta ni med en gemensam måltid och därefter hjälper alla till att duka av och fixa till i köket.

KURSLEDARE
Irene Hansson som är utbildad kock och restauranglärare med stort matlagningsintresse och en lång yrkeskarriär.

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer.