Mat & dryck

För som redan har grundläggande kunskaper i matlagning och vill utöka sina kulinariska färdigheter. Svensk husmanskost är klassiker vi aldrig tröttnar på. God och mättande och anpassad efter våra råvaror. Mat och bakning med matglädje i fokus. Upptäck det underbara och goda i vårt svenska kök!

KURSINNEHÅLL
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Kvällen avslutas med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av.

KURSLEDARE
Linda Freij är restauranglärare på Malmö Restaurangskola, utbildad kock och kostrådgivare och har många års erfarenhet av att coacha och utbilda kockar. Linda har arbetat med matlagning i många år och är en omtyckt ledare på våra matlagningskurser.

BRA ATT VETA
Vi har flera olika matlagningskurser att välja bland hos oss på SV - Malmö. Se vårt inspirationsprogram på webben och hitta det som passar dig.

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare.