Matlagning - Lär dig baka nyttig surdegspizza

Matlagning - Lär dig baka nyttig surdegspizza

Mat & dryck

Hur får man till den där perfekta pizzan? Och går det att göra pizzan nyttig?
På kursen kommer du få lära dig knepen! Vi startar kursen med en mjölskola. Därefter kommer du få lära dig att sätta din egen surdeg och baka en nyttig och himmelskt god pizza. Vi avslutar med att äta upp våra mästerverk.
Nu du går hem får du ta med dig din egen deg så att du kan baka en pizza dagen efter i ditt eget hem.

KURSINNEHÅLL
Du lär dig baka nyttiga och proffsiga surdegspizzor. Vidare kommer du lära dig om mjöl och hur man hanterar en surdeg. Du kommer även få med pizzadeg hem att grädda i egen ugn. Vi avslutar kursen med att äta pizzorna vi lagat.

FÖRKUNSKAP
Inga förkunskaper krävs.

LEDARE
Christine Heger sätter smak och hälsa i fokus. Hon föreläser om mjöl, håller bakkurser och bloggar om bakteknik, hälsa, säd, mjöl och bröd och driver företaget Bröd&Kvarn. Det färska fullkornsmjölet står alltid i centrum. Läs mer om Christine Heger och låt dig inspireras av hennes blogg på
https://www.brodochkvarn.se/blogg/
www.brodochkvarn.se
instagram.com/brodochkvarn


VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare. Ta med bunke/låda med lock att förvara degen i. Meddela även om du är vegetarian.