Mat & dryck

För er som tycker om den thailändsk kultur och är intresserad av thailändsk matlagning. Thailändsk mat tillhör ett av världens bästa kök. Tänk en curry full av färska krispiga grönsaker, krämig kokosmjölk och perfekt balanserad mängd kryddor. Det är enkelt och du kan imponera på familj och vänner. Så vare sig man planerar en middagsbjudning eller en enklare lunch finns här recept som passar!

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Vi jobbar tillsammans och ni kommer få tips, råd och recept på hur ni får fram den bästa smaken och doften av thailändska förrätter, huvudrätter och efterrätter. Varje kurstillfälle avslutas med gemensam middag, vi umgås, har trevligt och diskuterar maten och kommande tillfällen.

KURSLEDARE
Kanlaya Yenwattana

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare.

BRA ATT VETA
Vi har flera olika matlagningskurser att välja bland hos oss på SV - Malmö. Se vårt inspirationsprogram på webben och hitta det som passar dig.