Mat & dryck

Den vegetariska maten är en upplevelse för ögon, näsa och mun. Många tror att det är svårt att laga vegetarisk mat men det handlar bara om att våga prova.
Varför borde du prova på en vegetarisk matlagningskurs? Jo, för att få inspiration, testa nya maträtter och få en förståelse för att det går jättebra att laga god, vacker och nyttig mat utan fokus på kött.

KURSINNEHÅLL
Vi kommer att laga vacker och smakrik höstmat från Susannas kokbok ”Klok på Mat” som bas. Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Kvällen avslutas med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av, diska och plocka i ordning i köken.

KURSLEDARE
Susanna Bill är matlagare och matkreatör som älskar smakrik, spännande och hälsosam mat. I början av 2018 kom hennes första kokbok ut – Klok På Mat som bygger på forskning från Lunds Universitet om mat som gör oss friskar och smartare. Susanna kom 3a i Sveriges Mästerkock 2015. Vill du veta mer ho henne finns hon på #susannaskok eller www.susannabill.com

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare.

BRA ATT VETA
Vi har flera olika matlagningskurser att välja bland hos oss på SV - Malmö. Se vårt inspirationsprogram på webben och hitta det som passar dig.