Mat & dryck

Den vegetariska maten är en upplevelse för ögon, näsa och mun. Många tror att det är svårt att laga vegetarisk mat men det handlar bara om att våga prova. Vi kommer att laga vacker och smakrik höstrmat med Susannas kokbok ”Klok på Mat” som bas.
Varför borde du prova gå en vegetarisk matlagningskurs? Varierad och rolig matlagning. Och man blir garanterad mätt
– För att få inspiration.
– För att få chans att testa nya maträtter
– För att få förståelse att det går jättebra att laga god, vacker och nyttig mat utan fokus på kött.

KURSINNEHÅLL
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Kvällen avslutas med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av, diska och plocka i ordning i köken.

KURSLEDARE
Susanna Bill är matlagare och matkreatör som älskar smakrik, spännande och hälsosam mat. I början av 2018 kom hennes första kokbok ut – Klok På Mat som bygger på forskning från Lunds Universitet om mat som gör oss friskar och smartare. Susanna kom 3a i Sveriges Mästerkock 2015. Du hittar henne på #susannaskok eller www.susannabill.com

BRA ATT VETA
Vi har flera olika matlagningskurser att välja bland hos oss på SV - Malmö. Se vårt inspirationsprogram på webben och hitta det som passar dig.

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare.