Mat & dryck

Gillar du att laga mat och är singel? Detta får du inte missa, passa på att anmäla dig vi har begränsat antal platser!
Behöver du inspiration till goda rätter för olika tillfällen? På denna kurs Matlagning för singlar får du lära dig kombinera smaker, råvaror och rätter för det lilla hushållet, tillsammans med andra. Laga mat är ett bra sätt att umgås. Mat öppnar sinnena och gör det lättare att få kontakt med andra. Vår kock Linda kommer att dela med sig av hennes bästa matlagningsrätter och matlagningsråd. Ni lagar mat tillsammans och därefter dukar ni upp och umgås och njuter av maten ni har lagat tillsammans.

Vad kan vara bättre än att laga mat, skåla och äta tillsammans?
Vi garanterar lärorika och trevliga kvällar med mycket skratt och god mat.

KURSINNEHÅLL
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Kvällen avslutas med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av.

KURSLEDARE
Linda Freij är restauranglärare på Malmö Restaurangskola, utbildad kock och kostrådgivare och har många års erfarenhet av att coacha och utbilda kockar. Linda har arbetat med matlagning i många år och är en omtyckt ledare på våra matlagningskurser.

BRA ATT VETA
Vi har flera olika matlagningskurser att välja bland hos oss på SV - Malmö. Se vårt inspirationsprogram på webben och hitta det som passar dig.

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare.