Hantverk & konst

Skapa fantastiska Fantasi & Magi-kort som garanterat sprider både glädje och beundran! Vi lär oss att göra fascinerande kort som är platta i hopfällt läge och som vecklas upp till tredimensionella kreationer när de öppnas.

KURSINNEHÅLL
I kursen går vi först igenom några grundläggande tekniker som bildar stommen i dina kort. När du behärskar dessa tekniker är det dags att addera bilder och utklipp för att skapa fantasifulla kompositioner. Därefter kombinerar vi teknikerna och varierar dem. Möjligheterna är oändliga! Vi jobbar med enkla material: färgat papper och bilder från tidningar.

FÖRKUNSKAPER
Kursen passar både nybörjare och dig som provat på innan. Lämpligt för barn från 10 år.

KURSLEDARE
Karolina Nilsson är bildpedagog med examen från Konstfack och har 20 års erfarenhet av undervisning och kreativt skapande med alla åldrar. Du kan se hennes egna kort på instagram: karolina_nilsson_malmo.

VIKTIG INFORMATION
Du behöver ta med skärmatta ca 30x40 cm, liten mattkniv, sax, blyertspenna, suddgummi, limstift, Scotch dubbelhäftande tejp, tidningar med bilder eller utklippta bilder du vill använda. Om du har, kan du även ta med mönstrat papper och färg/glitterpennor. Kursledaren lånar ut falsben. Papper köps av kursledaren på plats. Vuxen betalar 545 kr och barn 250 kr.