Språk

Detta är en nybörjarkurs i ryska. Kursen vänder sig till er som aldrig tidigare har läst ryska eller har man tidigare läst det på en grundläggande nivå, och vill nu börja om från början igen?

INNEHÅLL OCH MÅL
Under kursen kommer vi att öva på uttal, hörförståelse, läsförståelse och grundläggande grammatik. Det är ni tillsammans med ledaren som bidrar till en effektiv inlärning. Deltagarna kommer också att kunna bygga meningar, förstå den grundläggande grammatiken och därmed skriva korta texter. Efter genomförd kurs kommer man att kunna använda enkla fraser för att presentera sig själva, ställa och besvara frågor och att förstå lätt information.

FÖRKUNSKAPER
Inga tidigare kunskaper i ryska behövs.

KURSLEDARE
Zhanna Zaykova har kommit i Sverige för 3 år sen. Hon har 10 års erfarenhet av undervisning som cirkelledare i ryska och grekiska språket från den tiden när hon bodde i Grekland. Hon studerar i master programmet vuxnas lärande (pedagog för vuxna). Zhanna är från Rysland och har kandidatexamen i europeiska kulturstudier. Hennes verk publicerades i olika ryska och grekiska tidningar. Dessutom har hon jobbat som tolk och översättare.

KURSLITTERATUR
Mozjno! Textbok - Ryska steg 1-2

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För att läsa om vår startgaranti, tryck på fliken Meny och sedan rubriken "Populära ämnen".