Hantverk & konst

Kom och förverkliga era drömmar i vår stora välutrustade smedja. Här arbetar deltagarna från idéskiss till färdig produkt. Att arbeta med händerna ger skaparkraft, lust och stor tillfredsställelse! Kreativitet och handens arbete förenar ett genuint hantverk och deltagarna i gruppen.

INNEHÅLL
Här kommer man att arbeta med sina egna projekt efter fritt val. Deltagarna kommer att lära sig mängder av roliga tekniker för att göra ringar, armband, länkar eller kedjor. Vi kommer att skissa, forma och bearbeta materialet. Vi går även igenom våra maskiner och hur man hanterar våra verktyg, samt smidning, lödning, sågning och slipning.

FÖRKUNSKAPER
Kursen kräver inga förkunskaper, passar både för nybörjare och för fortsättare. Ä man nybörjare bör man närvara de inledande kurstillfällena då man går igenom grunderna i hantverket. Efterhand får man sedan möjlighet att arbeta mer självständigt med individuell handledning. Deltagare som kan grunderna i hantverket kan arbeta självständigt med handledning från start.

KURSLEDARE
Michelle Skagert, är guldsmed med flerårig erfarenhet av att hålla kurser i silversmide. Hon är också en erfaren ädelstensinfattare, kan alla dess knep för att få till olika enkla som spännande fattningar till era ädla stenar men även vanliga strandstenar (om det skulle vara av intresse). Hon individanpassar sig och gör kursen intressant för var och ens kompetens nivå samt erfarenhet. Michelle ser till att du får en givande kursdag oavsett nybörjare eller varit med ett tag som kursdeltagare.

VIKTIG INFORMATION
Kurstillfällen är följande dagar: måndag 27/6, tisdag 28/6, onsdag 29/6 och torsdag 30/6.
Materialkostnaden tillkommer och debiteras efter kursens slut.