Hantverk & konst

Kom och förverkliga era drömmar i vår stora välutrustade smedja. Här arbetar deltagarna från idéskiss till färdig produkt. Att arbeta med händerna ger skaparkraft, lust och stor tillfredsställelse! Kreativitet och handens arbete förenar ett genuint hantverk och deltagarna i gruppen.

INNEHÅLL OCH MÅL
Här kommer vi att arbeta med egna projekt efter fritt val. Vi kommer att lära oss roliga tekniker för att göra ringar, armband, länkar eller kedjor. Vi kommer att skissa, forma och bearbeta materialet. Vi går även igenom maskin och verktygs hantering, samt smidning, lödning, sågning och slipning. Som nybörjare bör man närvara de inledande kurstillfällena då vi går igenom grunderna i hantverket. Efterhand får man möjlighet att arbeta mer självständigt med individuell handledning. Kan man grunderna i hantverket, då börjar man arbeta självständigt med handledning från start. Sandra ser till att du får en givande kurs med nya idéer

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Sandra Rutholm, är utbildad smyckesdesigner på Csm i London, med flera utställningar och med flerårig erfarenhet av att utbilda och hålla i silversmideskurser. På Sandras kurser får man gärna utforska olika material utöver silver, guld och stenar, kanske har du en skiss som du vill förverkliga.

VIKTIG INFORMATION
Materialkostnad tillkommer och debiteras efter kursens slut.