K-pop dans öppen nivå med uppträdande på Malmö festivalen!

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
En klass där du får dansa Wendys egna koreografier. Det är på öppen nivå vilket betyder att svårighetsgraden varierar och anpassas efter eleverna. Hennes stil inkluderar allt från streetdance och hiphop till commercial jazz och girly style.
Vi lär oss Dansteknik, styrka, koreografi, kordination, utstrålning, ansiktsuttryck, formationer och scennärvaro.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Wendy Huynh har studerat heltid på Broadway Dance Center i New York. Hennes huvudstil är streetjazz men hon har även tränat i andra dansstilar som Modern jazz, Balett och Commercial jazz.

​Wendy har genom åren tagit många klasser av flera välkända dansare och koreografer främst från USA och Korea. Under hennes tid i Seoul har hon haft möjligheten att träna under välkända dansstudios som Just Jerk Academy, 1MILLION och Souldance. Hon tog klasser av de mest framgångsrika koreograferna och dansarna i Korea, som t.ex. Lia Kim, Girin Jang, Sori Na, Junsun Yoo, May J Lee, Mina Myoung, Young J, J.ho, Bada Lee etc.

​Wendy har alltid haft stor passion för dans, men det var inte förrän hon upptäckte K-pop som hon började dansa dagligen. Wendy är ledare och koreograf för skånebaserade dansgruppen The Unnie Vibe och Hyung Vibe. Wendy var huvudkoreografen för hennes crew som tog första plats i Nordic Kpop Showdown 2018 i Finland. Våren/sommaren 2019 flög crewet till Korea, där de deltog i en internationell K-pop dance cover tävling. De vann tävlingen och fick uppträda med Koreas största tjejgrupp TWICE. De gick även vidare till finalen för att tävla mot alla vinnare lag från varje avsnitt och tog tredjeplats. Tävlingen sändes på den koreanska tv kanalen JTBC.

​På hennes klasser kan ni alltid förvänta er att jobba hårt och känna motivation för utveckling. Hon vill se engagemang, utstrålning och dansglädje hos sina elever."

VIKTIG INFORMATION
Inköp av kläder köper eleven själv.

"OBS! Ett krav för att anmäla sig är att ni ska kunna uppträda på The Unnie Vibe Academys kommande event på Malmöfestivalen den 16 augusti. Vill du inte uppträda på eventet går det självklart fortfarande att anmäla sig, men kursen kommer inte vara lika gynnsam för dig!”